Hoppa över navigering, gå direkt till innehållet.
  • Gå, cykla eller välj andra färdsätt i första hand

    Just nu är SL-trafiken till för dem som absolut måste resa. Läs mer »

  • {{error}}

Kundkorg

{{error}}

{{error}} Köp biljett

  • {{product.Name}} {{product.PriceIncVat}} kr Ta bort produkt

Totalt {{shopping_cart.data.TotalSum}} SEK

Till kassan

Avstängning på Tvärbanan - teckenspråksfilm

Den här filmen berättar om avstängningen på sträckan Johannesfred - Solna station på Tvärbanan under sommaren 2020.

Tvärbanan stängs av mellan Johannesfred och Solna station från den 4 juli till och med den 31 juli på grund av arbeten för att bygga ut Tvärbanan mot Helenelund. Sök din resa på sl.se eller i appen för att hitta bästa alternativet för dig.

Ersättningsbuss 22B går mellan Solna station och Alvik. Tvärbanan går som vanligt mellan Johannesfred och Sickla, men byte mellan ersättningsbuss och Tvärbanan sker i Alvik.

Under kvällen lördagen den 11 juli och under hela söndagen den 12 juli ersätts Tvärbanan av bussar på en längre sträcka, mellan Solna station och Liljeholmen. Detta gäller från cirka klockan 21.30 den 11 juli till och med cirka klockan 05 på morgonen den 13 juli.

Sommaren 2020 sker det flera arbeten som leder till avstängningar i kollektivtrafiken, det är inte bara avstängt på Tvärbanan mellan Johannesfred och Solna station. SL sätter in ersättningstrafik och sommartidtabellen förstärks på vissa linjer, men SL och Folkhälsomyndigheten uppmanar till att undvika kollektivtrafiken i så hög grad det går, för att minska smittspridningen av covid-19. Det viktigaste i sommar är att vi alla hjälps åt att hålla kollektivtrafiken så tom som möjligt, så att de som inte har något annat val än att resa med SL kan göra det.