Hoppa över navigering, gå direkt till innehållet.
  • Gå, cykla eller välj andra färdsätt i första hand

    Just nu är SL-trafiken till för dem som absolut måste resa. Läs mer »

  • {{error}}

Kundkorg

{{error}}

{{error}} Köp biljett

  • {{product.Name}} {{product.PriceIncVat}} kr Ta bort produkt

Totalt {{shopping_cart.data.TotalSum}} SEK

Till kassan

Avstängning på pendeltågen - teckenspråksfilm

Den här filmen berättar om avstängningen för pendeltågen på sträckan Sundbyberg - Jakobsberg under sommaren 2020.

Tunnelbana och buss ersätter pendeltågen mellan Sundbyberg och Jakobsberg från lördag morgon den 4 juli till natt mot måndag den 27 juli, på grund av Trafikverkets utbyggnad av Mälarbanan. Pendeltågen mellan Jakobsberg och Bålsta går varje halvtimme med nya avgångstider under avstängningen. Tänk på att inga ersättningsbussar går till eller från Sundbyberg. Sök din resa på sl.se eller i appen för att hitta bästa alternativet för dig.

Ersättningsbussarna går till och från Akalla och Hjulsta. Därifrån kan du resa vidare med tunnelbanans blå linje mellan Hjulsta – Sundbyberg – T-Centralen/Stockholm City eller Akalla – T-Centralen/Stockholm City. 

Sommaren 2020 sker det flera arbeten som leder till avstängningar i kollektivtrafiken, det är inte bara avstängt på pendeltågssträckan mellan Jakobsberg och Sundbyberg. SL sätter in ersättningstrafik och sommartidtabellen förstärks på vissa linjer, men SL och Folkhälsomyndigheten uppmanar till att undvika kollektivtrafiken i så hög grad det går, för att minska smittspridningen av covid-19. Det viktigaste i sommar är att vi alla hjälps åt att hålla kollektivtrafiken så tom som möjligt, så att de som inte har något annat val än att resa med SL kan göra det.