Hoppa över navigering, gå direkt till innehållet.
  • Gå, cykla eller välj andra färdsätt i första hand

    Just nu är SL-trafiken till för dem som absolut måste resa. Läs mer »

  • {{error}}

Kundkorg

{{error}}

{{error}} Köp biljett

  • {{product.Name}} {{product.PriceIncVat}} kr Ta bort produkt

Totalt {{shopping_cart.data.TotalSum}} SEK

Till kassan

När du har tappat något - teckenspråksfilm

Den här filmen handlar om hur du gör om du tappar något i SL-trafiken. Information i text som gäller hittegods under utbrottet av coronaviruset.

Viktig information om hittegods under utbrottet av coronaviruset

Den här informationen är tillfällig och finns inte med i filmen.

Just nu tar inte hittegodsavdelningen emot vantar, handskar och halsdukar på grund av smittorisken av coronaviruset.

Om du har tappat något i trafiken och vill ta reda på om det finns hos vår hittegodsavdelning ber vi dig just nu att kontakta oss på telefonnummer 08 600 10 00. Då kan vi först se att föremålen du söker finns hos oss innan du besöker hittegodsavdelningen. Det går förstås bra att ringa via förmedlingstjänsten texttelefoni.se.

Har du glömt vantar, paraplyer eller andra vanliga föremål är det enklast är att du besöker hittegodsmottagningen på Klara östra kyrkogata 6.

Har du glömt något mer ovanligt kan du ringa till oss på telefonnummer 08 600 10 00. 

Det kan dröja upp till tio dagar innan vi fått in det du tappat. Allt som hittas i SL-trafiken - utom det du tappar på pendelbåtarna - hamnar på samma ställe, men det går fortare om du tappat något på tunnelbanan än om du tappat det på en buss.

Om du upptäcker att du just har glömt din plånbok, dina nycklar eller livsviktiga mediciner kan du ringa på telefonnummer 08 600 10 00, även när hittegodsavdelningen är stängd, så försöker kundtjänst att hjälpa dig genom att kontakta de som kör den linje du glömt dina saker på.