Hoppa över navigering, gå direkt till innehållet.
  • Tack för att du är försiktig!

    Vi kör så många bussar vi kan. På många avgångar sätter vi in extra bussar, så om bussen är full och du kan vänta på nästa – gör det så hjälps vi åt att hålla avstånd. Läs mer »

  • {{error}}

Kundkorg

{{error}}

{{error}} Köp biljett

  • {{product.Name}} {{product.PriceIncVat}} kr Ta bort produkt

Totalt {{shopping_cart.data.TotalSum}} SEK

Till kassan

Ledsagning mellan bussar

Du kan få ledsagning mellan olika bussar på många av de stora knutpunkterna i länet.

På många av de stora knutpunkterna kan du också få ledsagning när du ska byta mellan buss och tunnelbana, pendeltåg eller annat tåg. Du hittar länkar till information om ledsagning mellan buss och andra trafikslag längst ner på den här sidan. För ledsagning mellan buss och andra trafikslag gäller andra förbeställningstider. 

Du kan få ledsagning mellan bussar från klockan 08.00 till klockan 18.00 på vardagar och mellan 09.00 och 15.00 på helger.  

Hur lång tid i förväg du måste beställa ledsagning mellan olika bussar beror på var du behöver den. Förbeställningstiden kan variera och vara mellan 30 och 120 minuter, men om du åker på morgonen och behöver ledsagning behöver du oftast ringa redan dagen innan.

Du beställer ledsagning på telefonnummer 020 120 20 22. På det numret kan du också få information om förbeställningstider och annat du kan vilja veta om tillgängligheten ombord innan din resa.