Hoppa över navigering, gå direkt till innehållet.
  • {{error}}

Kundkorg

{{error}}

{{error}} Köp biljett

  • {{product.Name}} {{product.PriceIncVat}} kr Ta bort produkt

Totalt {{shopping_cart.data.TotalSum}} SEK

Till kassan

Spårväg City startar från T-Centralen

Med start 3 september kan du resa direkt från T-Centralen med spårvagnen mot Waldemarsudde på Djurgården. Det blir den nya start- och sluthållplatsen för linje 7.

Från och med måndagen den 3 september är T-Centralen (på Klarabergsgatan) ny start- och sluthållplats för linje 7 mot Waldemarsudde. Första turen från T-Centralen går klockan 11.30. Innan dess går spårvagnen som tidigare från hållplats Kungsträdgården.

Närmare till tåg, buss och tunnelbana

Spårväg Citys hållplats vid T-Centralen gör det enkelt att byta från spårvagnen till och från tunnelbanan, tåg eller bussar. Förbi hållplatsen på Klarabergsgatan får bara SL-bussar och spårvagnar köra, ingen övrig trafik är tillåten. Se upp när du korsar cykelbanorna som omger hållplatserna.

Busslinjer från samma hållplats

Busslinjerna 54, 65 och 69 samt nattbussarna 191-195 kommer från och med den 1 oktober att stanna vid hållplats T-Centralen. Hållplatsen för bussarna ligger strax framför den för spårvagnarna. 

Brukar du resa med busslinje 69 mot Blockhusudden/Kaknästornet? Fram till sista september stannar bussen inte vid T-Centralen på grund av vägarbeten. Du kan i stället ta spårvagnen till Djurgårdsbron och byta där till busslinje 69 (hållplats Strandvägen).  

För dig som vill betala ombord

För dig som inte har en periodbiljett eller reskassa på ett SL Access-kort, finns möjlighet att köpa biljett ombord på spårvagnarna på linje 7. Konduktören stämplar biljetten när du köper den och den gäller då i 75 minuter. Du kan även köpa biljett med mobilen via appen SL Reseplanerare och biljetter.