Hoppa över navigering, gå direkt till innehållet.
  • Tack för att du är försiktig!

    Vi kör så många bussar vi kan. På många avgångar sätter vi in extra bussar, så om bussen är full och du kan vänta på nästa – gör det så hjälps vi åt att hålla avstånd. Läs mer »

  • {{error}}

Kundkorg

{{error}}

{{error}} Köp biljett

  • {{product.Name}} {{product.PriceIncVat}} kr Ta bort produkt

Totalt {{shopping_cart.data.TotalSum}} SEK

Till kassan

Mälarbanan - pendeltåg på Bålstagrenen

Mälarbanan kallas den del av järnvägen som går från Stockholm och västerut, norr om Mälaren. När Trafikverket är klara med att bygga ut Mälarbanan mellan Tomteboda och Kallhäll från två till fyra spår kan pendeltågen gå på de två mittenspåren och övriga tåg på de yttre spåren. Med egna spår kan pendeltågen gå oftare och med färre störningar.  

Under arbetena med Mälarbanan påverkas pendeltågen av att Trafikverket behöver stänga av järnvägen. 

Söndagsmorgnar

På söndagsmorgnar fram till klockan 08.20 är pendeltågstrafiken inställd mellan Sundbyberg och Jakobsberg på grund av spårarbeten. Bussar, som ansluter till tunnelbanans blå linje i Hjulsta, ersätter tågen. Läs mer här.

Kristi Himmelsfärd 

Inga pendeltåg går mellan Sundbyberg och Jakobsberg från torsdag 21 maj klockan 22 och helgen ut. Från måndag morgon 25 maj går tågen som vanligt igen. Bussar, som ansluter till tunnelbanans blå linje, ersätter tågen.

Sommaren

Tågtrafiken på sträckan Sundbyberg–Jakobsberg är inställd från lördag 4 juli och fram till och med natten mot måndag 27 juli klockan 04.30. Bussar, som ansluter till tunnelbanans blå linje, ersätter tågen. Från måndag morgon går tågen som vanligt igen. 

Allhelgonahelgen

Inga pendeltåg går mellan Stockholm City och Jakobsberg från fredag 30 oktober klockan 22.30 till natt mot måndag 2 november klockan 04.30. På måndag morgon går tågen som vanligt igen. Bussar, som ansluter till tunnelbanans blå linje, ersätter tågen.

Senast uppdaterad 13 januari 2020