Hoppa över navigering, gå direkt till innehållet.
  • {{error}}

Kundkorg

{{error}}

{{error}} Köp biljett

  • {{product.Name}} {{product.PriceIncVat}} kr Ta bort produkt

Totalt {{shopping_cart.data.TotalSum}} SEK

Till kassan

Säker hantering av glömda saker

Med anledning av den höjda hotnivån kommer vår personal vara försiktigare vid hanteringen av kvarglömda saker i SL-trafiken ett tag framöver. Du kan hjälpa till genom att alltid kolla en extra gång att du får med dig allt när du kliver av tåget eller bussen.

Den höjda hotnivån innebär att vår personal som hanterar kvarglömda saker kommer att göra det på lite annat sätt, för att öka säkerheten. Det kan göra att det tar längre tid för dig att få tillbaka en glömd väska eller påse. 

Du kan hjälpa till

Du kan hjälpa till genom att vara extra noga med att få med dig dina saker när du kliver av bussen eller tåget. Lämna inte heller en väska eller påse obevakad på perrongen eller busshållplatsen, medan du själv står en bit bort. 

Ser du något som ser misstänkt ut, ska du i första hand larma polisen på 114 14. Är det direkt fara för liv och hälsa ringer du förstås 112

Fortsätt att resa kollektivt

Varken polisen eller säkerhetspolisen avråder från att resa med kollektivtrafiken. Det finns just nu ingen konkret hotbild mot kollektivtrafiken eller andra publika platser.