Hoppa över navigering, gå direkt till innehållet.
  • {{error}}

Kundkorg

{{error}}

{{error}} Köp biljett

  • {{product.Name}} {{product.PriceIncVat}} kr Ta bort produkt

Totalt {{shopping_cart.data.TotalSum}} SEK

Till kassan

Rundturer med buss för seniorer

Nu finns möjlighet att delta på en kostnadsfri rundtur för seniorer i busstrafiken och få information om trygghet och säkerhet på bussresan.

Rundturerna arrangeras den 28 och 29 maj. Syftet med turerna är att ge dig som äldre tips och råd för en tryggare och säkrare resa. Med på resan följer också en sjukgymnast som kan svara på frågor. Rundturen tar ca 75 minuter och avslutas med kaffe och smörgås i Tellus Fritidscenter vid Hornstull.

Datum för turerna:

Måndagen den 28 maj

Samling vid Hornstull, vid avstigningshållplatsen för linje 153, Långholmsgatan (vid tunnelbanans ingång och Apoteket). Bussen avgår klockan 11.30.

Tisdagen den 29 maj

Samling vid Odenplan, Karlbergsvägen, mellan hållplats B linje 50 och hållplats C linje 4 och 6 (mitt emot Synsam och Apoteket vid tunnelbanans ingång). Bussen avgår klockan 11.30.

Anmälan

Anmäl dig senast den 24 maj till sl.bokning@releasy.se eller via SL:s kundtjänst på telefon 013-495 61 20, vardagar klockan 09.00-17.00. Rundturen är kostnadsfri. Begränsat antal platser. Kom ihåg att ange om du använder gånghjälpmedel.

Varmt välkommen!