Hoppa över navigering, gå direkt till innehållet.
  • Gå, cykla eller välj andra färdsätt i första hand

    Just nu är SL-trafiken till för dem som absolut måste resa. Läs mer »

  • {{error}}

Kundkorg

{{error}}

{{error}} Köp biljett

  • {{product.Name}} {{product.PriceIncVat}} kr Ta bort produkt

Totalt {{shopping_cart.data.TotalSum}} SEK

Till kassan

12. Personuppgifter som SL samlar in

Det här är punkt 12 i avsnittet "Personuppgifter och lagstiftning" i SL:s allmänna köp- och resevillkor. De fullständiga villkoren hittar du längst ner i den här texten i pdf-format. Om innehållet i pdf:en skulle skilja sig åt jämfört med vad som anges på denna sida är det villkoren i pdf som är juridiskt bindande.

Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person.

SL skyddar de personuppgifter vi behandlar om dig i samband med att du reser med SL, använder SL:s tjänster, eller kommunicerar med SL.

SL ansvarar för att vår behandling av dina personuppgifter alltid sker enligt gällande dataskyddsregler och enligt SL:s interna riktlinjer och rutiner.

Du hittar mer information om SL:s behandling av dina personuppgifter i dokumentet "SL:s behandling av personuppgifter" som du hittar på www.sl.se/personuppgifter. Dessutom får du kompletterande detaljerad information om SL:s behandling i samband med att du på olika sätt lämnar dina personuppgifter till SL.

SL är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Det finns vissa få undantag från detta, exempelvis när SL behandlar personuppgifter som samlats in från dig av våra företagskunder (till exempel företag eller skolor).