Hoppa över navigering, gå direkt till innehållet.
  • {{error}}

Kundkorg

{{error}}

{{error}} Köp biljett

  • {{product.Name}} {{product.PriceIncVat}} kr Ta bort produkt

Totalt {{shopping_cart.data.TotalSum}} SEK

Till kassan

Guidade visningar av konsten

SL anordnar regelbundet guidade konstvisningar i tunnelbanan, så kallade konståkningar. En nyhet för hösten 2017 är guidade visningar av konsten på de nya pendeltågsstationerna Stockholm City och Stockholm Odenplan. Under visningen får du veta mer om konsten, arkitekturen och konstnärerna bakom verken av SL:s konstguider.

På de allmänna konstvisningarna har vi inte möjlighet att ta emot hela grupper, men är ni en grupp som är intresserade av en guidad visning, kan ni kontakta våra guider per mejl och boka en egen visning mot en avgift.  

Höstens konstvisningar

Den 7 september är det premiär för höstens konstvisningar i tunnelbanan. Varje tillfälle har en egen sida där tid, samlingspunkt och resväg beskrivs närmare. 

Nyhet för hösten är guidade visningar av de nya pendeltågsstationerna Stockholm City och Stockholm Odenplan. Dessa visingar håller sig till en station i taget, men det finns mycket spännande konst att titta på. Du hittar även tider och samlingspunkter för de här visningarna på en egen sida per visning. 

Konstorientering på egen hand

Vill du hellre titta på konsten i din egen takt, kan du ladda ner kartor och formulär till vår konstorientering. Passar bra som en aktivitet för skolan, föreningen eller jobbgänget. 

Med reservation för förändringar och skrivfel.