Hoppa över navigering, gå direkt till innehållet.
  • Gå, cykla eller välj andra färdsätt i första hand

    Just nu är SL-trafiken till för dem som absolut måste resa. Läs mer »

  • {{error}}

Kundkorg

{{error}}

{{error}} Köp biljett

  • {{product.Name}} {{product.PriceIncVat}} kr Ta bort produkt

Totalt {{shopping_cart.data.TotalSum}} SEK

Till kassan

Hur kommer jag till Friends Arena?

Du kan planera din resa till Friends Arena här på sl.se. Använd sök resa-funktionen på startsidan, så får du den väg som passar dig bäst. 

Pendeltåget eller Tvärbanan till Solna station

Snabbaste och enklaste vägen brukar vara att ta pendeltåget till Solna station. Det är pendeltågen som går på linjerna 41 och 42 (Märsta) samt 40 (Uppsala) som stannar där.

Från den norra utgången på pendeltågsstationen tar det cirka 10 minuter att promenera till arenan. Den syns från stationen och det är skyltat utmed vägen.

Tvärbanans hållplats ligger lite längre bort än pendeltågsstationen och därifrån tar det cirka 20 minuter att promenera. 

Tunnelbanan eller Tvärbanan till Solna centrum 

Du kan också resa med tunnelbanans Blå linje eller Tvärbanan till Solna centrum. Därifrån tar det mellan 20 och 30 minuter att gå till arenan. Det är skyltat utmed vägen. 

Bussar

Det finns flera ordinarie bussar som stannar nära Friends Arena. Busshållplatsen Arenan ligger precis bredvid arenan. Även Vasalund respektive Ulriksdals idrottsplats ligger nära - från de hållplatserna tar det cirka 10 minuter att gå till arenan. Lite längre från arenan ligger busshållplatsen Solna station, därifrån tar det ungefär 20 minuter att gå.

Använd "sök resa" på startsidan och skriv Friends Arena som mål, så får du förslag på någon av de här bussarna om de passar din resa bäst.