Hoppa över navigering, gå direkt till innehållet.
  • Tack för att du är försiktig!

    Vi kör så många bussar vi kan. På många avgångar sätter vi in extra bussar, så om bussen är full och du kan vänta på nästa – gör det så hjälps vi åt att hålla avstånd. Läs mer »

  • {{error}}

Kundkorg

{{error}}

{{error}} Köp biljett

  • {{product.Name}} {{product.PriceIncVat}} kr Ta bort produkt

Totalt {{shopping_cart.data.TotalSum}} SEK

Till kassan

Ta båten med din SL-biljett

På Djurgårdsfärjan och andra pendelbåtar gäller alla SL:s biljetter.

Linje 80 mellan Ropsten och Nybroplan

Du kan resa med pendelbåtslinje 80 mellan Ropsten, Lidingö, Nacka och Nybroplan. Vissa turer går vidare från Ropsten till Storholmen. Samtliga SL-biljetter gäller på båten, men du måste ha köpt din biljett i förväg innan du stiger ombord. 

På grund av coronaviruset kontrolleras inte din biljett av båtens personal. Men du behöver fortfarande ha en giltig biljett för att åka med båten.

Linje 82 (Djurgårdsfärjan)

Du kan resa med Djurgårdsfärjan mellan Slussen/Gamla stan och Djurgården (Allmänna gränd), vissa turer går via Skeppsholmen. Samtliga SL-biljetter gäller på båten.

Du läser av din biljett genom att lägga SL Access-kortet på den blå kortläsaren innan du stiger ombord på färjan.  

Har du en mobilbiljett visar du upp den för personalen när du stiger ombord. 

Linje 89 Ekerö - Klara Mälarstrand

Du kan resa mellan Ekerö (Tappström/Jungfrusund) och Klara Mälarstrand, via bryggorna Kungshättan, Ekensberg och Lilla Essingen. Samtliga SL-biljetter gäller på båten, men du måste ha köpt din biljett i förväg innan du stiger ombord. 

På grund av coronaviruset kontrolleras inte din biljett av båtens personal. Men du behöver fortfarande ha en giltig biljett för att åka med båten.