Hoppa över navigering, gå direkt till innehållet.
  • Gå, cykla eller välj andra färdsätt i första hand

    Just nu är SL-trafiken till för dem som absolut måste resa. Läs mer »

  • {{error}}

Kundkorg

{{error}}

{{error}} Köp biljett

  • {{product.Name}} {{product.PriceIncVat}} kr Ta bort produkt

Totalt {{shopping_cart.data.TotalSum}} SEK

Till kassan

Resa under en dag eller tre dagar: Biljetten i mobilen

Nu finns 24-timmarsbiljetten och 72-timmarsbiljetten att köpa i SL-appen.

För dig som tillfälligt vill resa med SL under ett dygn eller under tre dygn finns nu 24-timmarsbiljetten respektive 72-timmarsbiljetten att köpa i appen SL Reseplanerare och biljetter. Det gäller både till ordinarie pris och rabatterat pris (pensionär, ungdom eller student). Priset är samma som när du köper biljetten på annat vis, som när du laddar på biljetten på ett engångskort.

Biljetten startar direkt vid köptillfället, alltså inte först när du blippar den. Du ser giltighetstiden ticka ner genom att timmar, minuter och sekunder som är kvar att resa på visas på skärmen.

Biljetten kan även köpas som gruppbiljett, alltså att en person har alla i sällskapet på samma biljett på sin skärm. Tänk på att ni behöver gå via spärren vid biljettluckan, så att personalen kan öppna grinden åt er. Det är för att ni inte har varsin biljett att blippa vid de automatiska spärrarna. Är det på bussen, visar en av er upp biljetten för föraren, som ser att den gäller för flera personer.

Fler biljetter i appen under 2020

Under 2020 kommer fler biljettyper att bli tillgängliga i appen, till exempel 30-dagarsbiljetten, så att du som till exempel vardagspendlar kan ha din biljett i mobilen.


Uppdaterad 25 mars 2020 då 72-timmarsbiljetten lades till i appen.