Hoppa över navigering, gå direkt till innehållet.
  • {{error}}

Kundkorg

{{error}}

{{error}} Köp biljett

  • {{product.Name}} {{product.PriceIncVat}} kr Ta bort produkt

Totalt {{shopping_cart.data.TotalSum}} SEK

Till kassan

Pendeltågslinje 35 avstängd mellan Sundbyberg och Jakobsberg söndagsmorgnar 2017

Avstängningen beror på Trafikverkets arbeten med att bygga ut Mälarbanan från två till fyra spår mellan Tomteboda och Kallhäll. När arbetet är klart kommer sträckan att få fler tåg och fler avgångar.

På sträckan till och från Bålsta kommer trafiken mellan Sundbyberg och Jakobsberg att stängas av mellan klockan 04.30 och 08.50 varje söndagmorgon från den 8 januari till den 21 maj. Söndagen den 16, 23 och 30 april går pendeltågen som vanligt.

Ersättningstrafik

Mellan den 8 januari och 21 maj ersätter bussar trafiken på sträckan. Räkna med att din resa kan ta upp till en halvtimme längre, så planera resan i god tid.

Det första tåget efter avstängningen avgår:

  • Från Bålsta mot Stockholm C, klockan 08.23.
  • Från Stockholm C mot Bålsta, klockan 08.58.

Resande från Bålsta, Bro och Kungsängen
Pendeltågen går enligt ordinarie tidtabell söder om Sundbyberg och norr om Jakobsberg. För resande från Bålsta, Bro och Kungsängen som vill hinna med den första, ordinarie avgången från Sundbyberg mot Stockholm C ersätter buss 35A mot Hjulsta sträckan. Bussen är framme klockan 05.28 för eventuellt byte till tunnelbana.

Resande från Kallhäll
För resande från Kallhäll som vill hinna med den första ordinarie avgången från Sundbyberg, ersätter buss 35D mot Hjulsta sträckan. Bussen trafikerar Hjulsta via Jakobsberg för vidare byte till tunnelbana. Den här extraturen gäller endast första avgången.

Det första tåget från Stockholm C till Jakobsberg ersätts av nattbuss 591 som avgår klockan 04.55 från Stockholm C.

För mer information, ring SL:s kundtjänst på telefonnummer 08 600 10 00.