Hoppa över navigering, gå direkt till innehållet.
  • {{error}}

Kundkorg

{{error}}

{{error}} Köp biljett

  • {{product.Name}} {{product.PriceIncVat}} kr Ta bort produkt

Totalt {{shopping_cart.data.TotalSum}} SEK

Till kassan

Höjt pris på zonbiljett köpt i spärr och av konduktör

Den 8 januari höjs priset på zonbiljetter som du köper i spärrkiosken eller av konduktören till 25 kronor per kupong för helt pris och 16 kronor för reducerat pris (minst två kuponger behövs för resa).

Prishöjningen gäller zonbiljetter som du köper i spärrkiosken i tunnelbanan, pendeltågsstationen eller vid Djurgårdsfärjan, samt om du köper biljett av konduktör ombord på spårvagnen. 

Så mycket kostar resan

Det nya priset är 25 kronor per kupong för helt pris och 16 kronor för reducerat pris. Du behöver två kuponger för att resa i en zon. 

  • 1 zon, 2 kuponger = 50 kr helt pris, 32 kr reducerat pris
  • 2 zoner, 3 kuponger = 75 kr helt pris, 48 kr reducerat pris
  • 3 zoner, 4 kuponger = 100 kronor helt pris, 64 kronor reducerat pris.

Köp biljett till lägre pris

Du kan köpa din zonbiljett med SL:s biljett-app, via sms, eller i biljettautomaterna på stationen till ett lägre pris. Det finns också zonbiljetter på engångskort som du kan köpa hos SL:s återförsäljare. 

Priserna på de här zonbiljetterna höjs inte. De kostar 18 kronor per kupong helt pris och 10 kronor per kupong för reducerat pris. Att resa i en zon kostar alltså två kuponger. 

Att ladda en reskassa på ett SL Access-kort är också ett bra alternativ om du reser lite då och då. Reskassans kupongpriser är 12,50 kronor helt pris och 7,50 kronor reducerat pris.

Hämta biljett-appen gratis

Vill du hämta den nya versionen av appen gör du det här: 

Hämta hos Google Play >>

Hämta hos App Store  >>